Την 6η κατά σειρά άδεια πήρε ο 11 φορές καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αυτή την φορά εγκρίθηκε το αίτημα του για 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Εκτός από την 4ημερη άδεια δόθηκαν δύο ημέρες ακόμη για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. Ετσι, θα είναι εκτός φυλακών για συνολικά έξι ημέρες.

Σύμφωνα με την απόφαση από το Βόλο όπου βρίσκονται οι φυλακές θα φθάσει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή.



Η μεταχείριση στον Κουφοντίνα με τις άδειες, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17Ν έχει προκαλέσει κατ΄επανάληψη τις έντονες αντιρρήσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων ανήκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που δολοφονήθηκαν από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το καλοκαίρι του 2002, όταν αυτός εξεράγη στον Πειραιά και αποτέλεσε την αρχή των συλλήψεων των μελών της οργάνωσης που οδήγησαν στην εξάρθρωσή της και στην οριστική απενεργοποίηση της.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.