Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο διπλό απόψε στην Λευκορωσία με 1-4 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την 2η αγωνιστική του Europa League.



Στο 17′ ο ΠΑΟΚ είχε… καθαρίσει το ματς με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 11′ και στο 17′ για το 0-3 νωρίς-νωρίς. Η ΜΠΑΤΕ αντέδρασε μόνο στο β’ ημίχρονο και μείωσε στο 61′ με τον Σκάβις, αλλά ο Πέλκας 12 λεπτά… τελειώσε το ματς με σουτ για το 1-4. Ετσι, ο ΠΑΟΚ με αυτή την νίκη «αγκαλιάζει» την πρόκριση και την 2η θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Βίντι.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ (Αλεξέι Μπάγκα): Σχερμπίτσκι, Αλεξέι Ρίος, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ντράγκουν (71′ Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς, Τουόμινεν (59′ Σκάβις).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (70′ Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (86′ Βιεϊρίνια), Πέλκας, Πρίγιοβιτς (76′ Άκπομ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσέλσι 6

2. ΠΑΟΚ 3

3. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

4. Βίντι 0

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr



 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.