Καθώς τα διεθνή ταξίδια γίνονται ολοένα και πιο προσιτά και η παγκοσμιοποίηση καθιστά τον κόσμο μας μικρότερο, ένας αυξανόμενος αριθμός νέων επαγγελματιών εγκαταλείπει τις πατρίδες τους για να δοκιμάσει την τύχη του σε μακρινά και άγνωστα μέρη.

Είτε μετακομίζετε σε αναζήτηση καριέρας, είτε λόγω ρομαντικής ή πνευματικής ολοκλήρωσης, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο σε μια ξένη χώρα.

Σύμφωνα με την αστρολόγο διασημοτήτων της Daily Mail, Κέλι Φοξ, κάθε ζώδιο σηματοδοτείται μαγνητικά από ορισμένους προορισμούς στον κόσμο, που τους επιτρέπουν να ευδοκιμήσουν και να αναδείξουν τα καλύτερα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Η κυρία Φόξ μίλησε στην Daily Mail για το πρωταρχικό σημείο σε κάθε άτομο και αποκάλυψε γιατί ο Δίδυμος λάμπει στις πολυσύχναστες πόλεις ενώ ο Τοξότης ευδοκιμεί σε ευρύχωρα μέρη.



Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Στην ΑΥστραλία μπορεί να ευδοκιμήσει ο ΚριόςΣτην Αυστραλία μπορεί να ευδοκιμήσει ο Κριός
Σύμφωνα με την αστρολόγο, ο Κριός θέλει να εκφράζεται ελεύθερα και να ζει την κάθε στιγμή.

Τα μέρη που ενισχύουν την ατομικότητα, τον ανταγωνισμό, την σκληρή εργασία και το δύσκολο παιχνίδι είναι αυτά που ο Κριός θέλει να χαράξει το δικό του μονοπάτι.

Οι πολιτισμοί όπου μπορείς να είσαι τολμηρός, δυνατός και να μιλάς ελεύθερα είναι εκεί που ο Κριός νιώθει ελεύθερος να είναι ο εαυτός του.

Πού να ζήσετε: Αργεντινή, Αυστραλία, Τέξας και Αλάσκα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα δουλέψει σκληρά όταν πρέπει αλλά θέλει να σταματά και ανά διαστήματα.

Ο Ταύρος ξέρει ότι η ισορροπία της επαγγελματικής ζωής είναι το κλειδί της ευτυχίας και αυτό το ζώδιο της γης ευδοκιμεί σε πανέμορφα μέρη όπου ο πολιτισμός είναι χαλαρός.

«Τα μέρη όπου είναι ιδιαίτερα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα και διατηρούν το φυσικό τοπίο και την οικολογία είναι ο παράδεισος για τους Ταύρους» ανέφερε η Φοξ.

Πού να ζήσετε: Ταϊτή, Άγιο Δομίνικο, Νέα Ζηλανδία και Μαυρίκιο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Το Σικάγο είναι το τέλειο μέρος για τους ΔιδύμουςΤο Σικάγο είναι το τέλειο μέρος για τους Διδύμους
Ο Δίδυμος ζει για πληροφορίες και μέρη που να έχουν τον παλμό του νέου και του συναρπαστικού.

«Οι πόλεις και οι χώρες που βρίσκονται σε ταχεία οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη είναι εκεί όπου οι Δίδυμοι μπορούν να κρεμάσουν με χαρά το καπέλο τους – όσο περισσότερα έχουν να κάνουν και να δουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς» αναφέρει η Φοξ.

Ο Δίδυμος επίσης ευδοκιμεί σε μέρη όπου οι άνθρωποι είναι φιλικοί προς την φύση και πρόθυμοι να συνομιλήσουν με ξένους για να χτίσουν το κοινωνικό τους δίκτυο.

Πού να ζήσετε: Σικάγο, Ντουμπάι, Εσθονία και Χονγκ Κονγκ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Η Ελλάδα είναι το ιδανικό μέρος για τους ευαίσθητους Καρκίνους Η Ελλάδα είναι το ιδανικό μέρος για τους ευαίσθητους Καρκίνους 
Το Καβούρι θέλει να ταιριάξει και να είναι σαν στο σπίτι του όπου κι αν πάει.

Στην πραγματικότητα, από όλα τα ζώδια, ίσως να είναι αυτό που δυσκολεύεται περισσότερο να φύγει από το σπίτι του και όταν το κάνει, δυσκολεύεται να βγει από το καβούκι του.

«Η οικογένεια του Καρκίνου είναι οι φίλοι του, επομένως ένα ανοιχτό, φιλικό, οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον είναι το ιδανικό για την ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου» αποκαλύπτει η Φοξ.

Πού να ζήσετε: Ελλάδα, Χαβάη, Τζαμάικα και Κολομβία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θέλει να ζήσει οπουδήποτε μπορεί να είναι πιο εκφραστικός και να ανταμειφθεί γι’ αυτό.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, αυτό σημαίνει να ζήσει σε μέρη όπου το δράμα, το φυσικό ταλέντο και το να δείχνεις υπέροχος δεν είναι απλώς αναμενόμενα, αλλά υποχρεωτικά αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Οι κινηματογραφικές πόλεις, οι πόλεις όπου γίνονται συνέχεια πάρτι, όπου όλη η λάμψη είναι χρυσός και μέρη όπου οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να επιδεικνύονται είναι ιδανικά για τον Λέοντα που λατρεύει να είναι στο επίκεντρο του κόσμου.

Πού να ζήσετε: Ρίο ντε Τζανέιρο, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας και Βομβάη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Η όπερα της ΒιέννηςΗ όπερα της Βιέννης
Ο Παρθένος αγαπά την καθαριότητα, την τελειότητα και την αποτελεσματικότητα.

Αυτό το ζώδιο της γης θα εργαστεί σκληρά και θα νιώσει άνετα σε μια κουλτούρα όπου η εργασία είναι σημαντική.

«Ωστόσο, ο Παρθένος ευδοκιμεί και σε μέρη που επικεντρώνουν την προσοχή τους στην υγεία, σε μέρη όπου ζει κανείς σε αρμονία με την φύση, όπου τρώει εποχιακά φαγητά και που μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει ένα ήσυχο μέρος μακριά από τα πολύβουα πλήθη».

Πού να ζήσετε: Ολλανδία, Αυστρία, Νέα Αγγλία και Σιγκαπούρη.



Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Η λίμνη Κόμο είναι το ιδανικό μέρος για τον Ζυγό, που θέλει να ζει σε αρμονία με την φύσηΗ λίμνη Κόμο είναι το ιδανικό μέρος για τον Ζυγό, που θέλει να ζει σε αρμονία με την φύση
Εάν του δοθεί η επιλογή, ο Ζυγός πιθανότατα δε θα μπορούσε να αποφασίσει πού να ζήσει, αλλά αυτός ο εραστής της αρμονίας, της ομορφιάς και της πολυτέλειας θέλει να είναι οπουδήποτε αυτά τα πράγματα είναι προσβάσιμα.

«Ο Ζυγός λατρεύει τις μοντέρνες πόλεις και τις περιοχές όπου η τέχνη, η μουσική, ο πολιτισμός και η la bella figura είναι σημαντικές. Ωστόσο, η ισορροπία είναι επίσης σημαντική, έτσι τα μέρη όπου ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο σημαντικός, είναι αυτά που προσελκύουν τον Ζυγό» δήλωσε η Φοξ.

Πού να ζήσετε: Παρίσι, Βόρεια Ιταλία, Στοκχόλμη και Πράγα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός ζωντανεύει σε σέξι, μυστηριώδη και ακόμη και επικίνδυνα μέρη.

«Ο Σκορπιός είναι ένα γεννημένος επιχειρηματίας» αναφέρει η Φοξ.

Το ζώδιο αυτό θέλει να κρατά τα μυστικά του, να κάνει τα κονέ του και να αποκτά δύναμη. Όπου υπάρχει χρήμα και δύναμη, υπάρχει αποπλάνηση, υπερβολή και ένα σπίτι για τον Σκορπιό.

Πού να ζήσετε: Σαγκάη, Άμστερνταμ, Μπανγκόκ και Ουάσινγκτον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ένας γεννημένος ταξιδιώτης, ο Τοξότης αγαπά τα ανοιχτά μέρη και την εύκολη πρόσβαση στην εξοχή και τις μεγάλες πόλεις.

Ο Τοξότης λατρεύει επίσης τόσο τον πολιτισμό όσο και την φύση.

«Ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας είναι ένα μεγάλο κίνητρο, καθώς ο Τοξότης θέλει να βιώσει τα πάντα που μπορεί να του προσφέρει ένας τόπος, κυρίως γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, τρώγοντας και πίνοντας» ανέφερε η αστρολόγος.

Πού να ζήσετε: Καναδάς, Νορβηγία, Νότια Αφρική και Κόστα Ρίκα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι λατρεύουν τις θέσεις ισχύοςΟι Αιγόκεροι λατρεύουν τις θέσεις ισχύος
Οι θέσεις ισχύος ιντριγκάρουν τον Αιγόκερω, του οποίου η φιλοδοξία μπορεί να τον φέρει σε πόλεις και χώρες στο επίκεντρο του πλούτου, της εξουσίας, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

«Αυτά τα μέρη έχουν βουνά που ο Αιγόκερως θέλει να αναρριχηθεί, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ο Αιγόκερως λατρεύει να βρίσκεται σε θέσεις όπου το παλιό χρήμα έχει θέσει τον πολιτιστικό τόνο και όπου αρετή είναι η αξιοπρέπεια και η διακριτικότητα» ανέφερε η Φοξ.

Πού να ζήσετε: Λονδίνο, Ελβετία, Βερολίνο και Κατάρ.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Το Τόκυο είναι μια τεχνολογικά εξελιγμένη πόληΤο Τόκυο είναι μια τεχνολογικά εξελιγμένη πόλη
Ο Υδροχόος ζει στο μέλλον και όπου κι αν βρίσκεται, θέλει πρόοδο, ισότητα και αίσθηση συλλογικής επιτυχίας.

«Λατρεύει το παράξενο και το θαυμάσιο, στον σοσιαλισμό και τις εφευρέσεις» δήλωσε η Φοξ. «Οι τεχνολογικά εξελιγμένες πόλεις είναι εξαιρετικές για τον Υδροχόο. Όπως επίσης θεωρεί ενδιαφέρουσα τη ζωή και σε ομοιογενείς κοινότητες.

Πού να ζήσετε: Τόκιο, Σεούλ, Ισραήλ και Ισλανδία

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες θέλουν να ξεφεύγουν από τους πάντες και τα πάνταΟι Ιχθύες θέλουν να ξεφεύγουν από τους πάντες και τα πάντα
Όταν οι Ιχθύες λένε ότι θέλουν να ξεφύγουν από τα πάντα, το εννοούν.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, οι Ιχθύες θέλουν τον παράδεισο και ένα κόσμο μακριά από όλους τους υπόλοιπους.



«Οι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι Ιχθύες θέλουν ένα μοναδικό μέρος, με το δικό του μυστήριο και μαγεία, όπου απλά μπορούν να ενταχθούν στην φυσική ροή των πραγμάτων. Οι Ιχθύες ευδοκιμούν κοντά σε μέρη με νερό και τόπους μα βαθιά ριζωμένες θρησκευτικές και πνευματικές παραδόσεις».

Πού να ζήσετε: Νέα Ορλεάνη, Ουαλία, Περού και Μπαλί.

Φωτογραφίες: AP, Instagram, Pexels

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.