Τον εκπρόσωπο τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεόδωρο Τοσουνίδη, δέχθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσία και τοπικών στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκφράστηκε η βούληση των ΑΝΕΛ να ενισχύσουν τους δεσμούς του κινήματος με την Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες, σε μία περίοδο που η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα.

«Είμαι εντυπωσιασμένος και περήφανος που σταθήκαμε δίπλα στον Θόδωρο Καρυπίδη από την έναρξη της προσπάθειάς του, μιας και δικαιώθηκαν πολλά που είναι σημαντικά στοιχεία στον δικό μας αξιακό χώρο» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Θ. Τοσουνίδης συμπληρώνοντας ότι «η Δυτική Μακεδονία σήμερα είναι μια δυνατή Περιφέρεια, έχει βγει από τη μοναξιά και δείχνει το δρόμο, πώς μία περιφέρεια πρέπει να λειτουργεί, να παίρνει πρωτοβουλίες και να αγωνίζεται για τον τόπο και τους ανθρώπους της»



Ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης από την πλευρά του δήλωσε «Μας δόθηκε σήμερα η ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις, επαναλάβαμε τις πάγιες θέσεις μας, ότι η Δυτική Μακεδονία είναι και θα παραμείνει η ενεργειακή καρδιά της χώρας. Ενημερώσαμε τον κ. Τοσουνίδη για τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει και στα Βαλκάνια αλλά και σε επίπεδο χώρας ώστε να καταστήσουμε την περιοχή μας γεωπολιτικά εξωστρεφής και στο παραγόμενο προϊόν αλλά και στις πολιτικές που αναπτύσσονται»

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε επίσης τη συνδρομή των ΑΝΕΛ στο νέο μοντέλο ανάπτυξης που δρομολογείται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Παγκόσμια Τράπεζα, στην προάσπιση των δημοσίων αγαθών και στην καταπολέμηση της ανεργίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά «τώρα που βγαίνουμε στο ξέφωτο, από το τούνελ που είχαμε οδηγηθεί από τις λάθος πολιτικές επιλογές των προηγούμενων δεκαετιών και έχοντας πλέον ένα ρεαλιστικό σχέδιο που προέκυψε μέσα από τα Συνέδρια Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, θα μπορέσουμε από κοινού, να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.