«Το μόνο που ενδιαφέρει την οικογένεια Χέντερσον είναι η δικαίωση του ονόματος του παιδιού της»…

Ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον. Ο Ανδρέας Πάτσης, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και στον Νίκο Μάνεση.

«Η οικογένεια του θύματος, η οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, θα βιώσει ξανά με κάθε λεπτομέρεια τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θανάτου του παιδιού της. Πέρα από την τεράστια απώλεια τους, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δικαίωση του ονόματος του παιδιού τους και αυτό πιστεύω θα το πετύχουν μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης», τόνισε ο Ανδρέας Πάτσης.



Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα που θα απασχολήσουν την πολύκροτη δίκη ενώ επισήμανε πως «οφείλουμε, εκτός από αυτό το θλιβερό περιστατικό να επιβεβαιώσουμε πως είμαστε μια φιλόξενη και φιλήσυχη χώρα».

Ακούστε τη συνέντευξη του Ανδρέα Πάτση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.