Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010), να προσέλθετε στην 20η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση αναφορικά με την καυσοξύλευση στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών

Ο Πρόεδρος σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση γνωστοποιείται και την ημέρα της συνεδρίασης.
Η Επιτροπή σαράντα δύο (42) Προέδρων που συγκροτήθηκε για την καυσοξύλευση στις Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών, κατέθεσε αίτημα στο Δήμο με το οποίο ζητά κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που προέκυψαν μετά τη ρυθμιστική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.



Η συνεδρίαση πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα διότι, τα χρονικά όρια είναι ασφυκτικά και οι δημότες θα πρέπει να προμηθευτούν καυσόξυλα.

Στη συνεδρίαση προσκαλείται η Γενική Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κα Παρασκευή Τόπη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.