Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών ανακοινώνεται ότι με την αρ. ΦΕΚ 2428/τ. Β΄/26-06-2018 Υ.Α. του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Γυμνασίου στην πόλη των Γρεβενών.

Το νεοϊδρυθέν Γυμνάσιο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά από το σχολικό έτος 2018-2019 και θα στεγαστεί στο κτιριακό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου- 2ου ΓΕ.Λ. Γρεβενών( Νίκης 3).



Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που  δεν  ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική τους εκπαίδευση προσφέροντάς τους, μεταξύ άλλων   και  δυνατότητες  επαγγελματικής ανέλιξης.

Διευθυντής του σχολείου ορίστηκε ο κ. Γκατζιούρας Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03. Παρακαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να εγγραφούν στο εν λόγω σχολείο, να απευθύνονται   στον Διευθυντή του σχολείου, στα τηλέφωνα:2462500032(τηλ. σχολείου)& 6977814075.Αναφορικά με τις εγγραφές στην ανωτέρω σχολική μονάδα, σας ενημερώνουμε ότι κατ΄εξαίρεση πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 έως την έναρξη των μαθημάτων καθώς και μετεγγραφές από σχολεία ίδιου τύπου ή ημερήσια Γυμνάσια εάν οι ενδιαφερόμενοι καλύπτουν τις προϋποθέσεις φοίτησης.

Ο Δ/ντής της  Δ.Δ.Ε. Γρεβενών

Κωνσταντίνος Πουτακίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.