Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία κόλπα για να στεγνώσετε γρήγορα τα νύχια σας

23 Αυγούστου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Θα σας φανούν χρήσιμα αν βάφετε η ίδια τα νύχια σας

Έχει συμβεί σε κάθε γυναίκα. Βάψατε τα νύχια σας και είστε έτοιμη να φύγετε από το σπίτι σας. Μια μικρή λεπτομέρεια σάς απασχολεί μόνο: πώς θα στεγνώσετε τα νύχια σας ώστε να μπορέσετε να φύγετε;

Στην περίπτωση που βαρεθείτε να περιμένετε, ξέρετε καλά ότι το μανικιούρ σας είναι ζήτημα χρόνου να καταστραφεί από κάποια απρόσεχτη κίνηση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο ειδικά σπρέι που υπόσχονται να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σας.

Κι όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να στεγνώσετε γρήγορα το μανό σας, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα:

1. Βυθίστε τα νύχια σας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για λίγα λεπτά. Μόλις τα βγάλετε θα δείτε ότι έχουν στεγνώσει!2. Στεγνώστε τα με το σεσουάρ μαλλιών. Απλά επιλέξτε τη χαμηλή σκάλα και τη λειτουργία με δροσερό αέρα.

3. Βάλτε τα ακροδάχτυλά σας στην κατάψυξη για μερικά δευτερόλεπτα. Θα παγώσετε αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, πρόκειται όμως για μια πολύ γρήγορη και πρακτική λύση.

 

in

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Αυγούστου, 2018 at 21:34 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply