ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ 329 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. και με την έγκριση πλέον της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε ολομέλειά της, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, ενέκρινε ομόφωνα με την υπ’ αριθμ. 665/2018 απόφασή της την εξαγορά και την απόκτηση του πλήρους ελέγχου από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. που βρίσκεται στο νομό Αττικής και την Άνδρο, με 56 εταιρικά καταστήματα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιηθεί στα 42 χρόνια αναπτυξιακής της πορείας.




Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Τώρα με την εξαγορά, αναπτύσσεται και στην Αττική και την Άνδρο, το δίκτυο καταστημάτων της αυξήθηκε εντυπωσιακά και διαθέτει 329 εταιρικά καταστήματα. Αποτελεί πλέον μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις του κλάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.