Πριν λίγες μέρες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο μετά από κατευθύνσεις και προτάσεις μας, κατέγραψε σημεία ενδιαφέροντος για την προσέλκυση ξένων και ελληνικών παραγωγών για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η συγκεκριμένη καταγραφή εντάσσεται σε μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για τη δημιουργία ενός site, που παράλληλα μαζί με τα οικονομικά κίνητρα και τις χρηματοδοτήσεις που δίνονται από την Ελληνική Πολιτεία, να καταστήσει την περιοχή μας, αλλά και τη χώρα μας έναν άκρως ανταγωνιστικό προορισμό για την προσέλκυση Κινηματογραφικών παραγωγών.

«Η πόλη της Καστοριάς με τη λίμνη της, τα πέτρινα γεφύρια και τα φαράγγια των Γρεβενών, η Φλώρινα και οι Πρέσπες, η Κοζάνη, οι Αρχαιολογικοί χώροι, τα δάση, τα ποτάμια, τα λιγνιτωρυχεία αλλά και πολλά άλλα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλλοντας την περιοχή σ’ όλο τον κόσμο» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου & Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.