Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου & Τουρισμού: Φιλοξενία κινηματογραφικού συνεργείου στη Δυτική Μακεδονία (εικόνες)

30 Ιουλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης


Πριν λίγες μέρες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο μετά από κατευθύνσεις και προτάσεις μας, κατέγραψε σημεία ενδιαφέροντος για την προσέλκυση ξένων και ελληνικών παραγωγών για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η συγκεκριμένη καταγραφή εντάσσεται σε μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για τη δημιουργία ενός site, που παράλληλα μαζί με τα οικονομικά κίνητρα και τις χρηματοδοτήσεις που δίνονται από την Ελληνική Πολιτεία, να καταστήσει την περιοχή μας, αλλά και τη χώρα μας έναν άκρως ανταγωνιστικό προορισμό για την προσέλκυση Κινηματογραφικών παραγωγών.

«Η πόλη της Καστοριάς με τη λίμνη της, τα πέτρινα γεφύρια και τα φαράγγια των Γρεβενών, η Φλώρινα και οι Πρέσπες, η Κοζάνη, οι Αρχαιολογικοί χώροι, τα δάση, τα ποτάμια, τα λιγνιτωρυχεία αλλά και πολλά άλλα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλλοντας την περιοχή σ’ όλο τον κόσμο» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου & Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας.

This entry was posted on Δευτέρα, 30 Ιουλίου, 2018 at 21:14 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply