Μεγάλο είναι το κύμα διεθνούς συμπαράστασης για τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της ανατολικής Αττικής. 

Όπως ανάφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού δυμβουλίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήδη έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να συνδράμει σε Νέο Βουτζά, Μάτι και Κινέττα, οι δήμαρχοι της Σόφιας, του Βουκουρεστίου, των Τιράνων, των Σκοπίων, της Σμύρνης και της Φλωρεντίας.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (15422), αλλά και του δικτύου του με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα συνεχίσει να συγκεντρώνει βοήθεια για τους πληγέντες. «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αδυναμία διαχείρισης του κύματος ανθρώπινης προσφοράς τις ώρες αυτές.

Για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για παροχή βοήθειας σε βάθος χρόνου. Οι πληγές που αφήνει πίσω της η πυρκαγιά είναι μεγάλες, ενδεχομένως μεγαλύτερες από όσο φαίνεται σήμερα. Οι πλημμύρες που έχουμε αυτήν την ώρα στο Μαρούσι και τα βόρεια προάστια το αποδεικνύουν περίτρανα» τόνισε ο κ. Καμίνης.

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.