Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς να εξαφανίσετε πιο γρήγορα μια μελανιά

20 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Επιπλέον, κάποιοι άνθρωποι παραπονιούνται ότι βγάζουν πιο εύκολα μελανιές από τις οποίες δεν μπορούν να απαλλαγούν γρήγορα. Δείτε τρεις φυσικούς τρόπους για να τις εξαφανίσετε πιο γρήγορα…

1. Αυξήστε τη θερμοκρασία

Η συγκεκριμένη τεχνική θέλει να αυξήσετε τη θερμοκρασία στην περιοχή της μελανιάς, αυξάνοντας την ροή του αίματος και παρασύροντας μακριά και το αίμα που έχει παγιδευτεί στην περιοχή της μελανιάς. Η μεγάλη θερμότητα, θα χαλαρώσει και τους μυς και θα μειώσει τον πόνο στην περιοχή της μελανιάς. Οπότε χρησιμοποιήστε θερμοφόρα ή κάντε ένα ζεστό μπάνιο.

2. Βάλτε παγάκια

Με την ανάποδη τεχνική συμβαίνει το εξής: Ο πάγος αμέσως μετά το χτύπημα θα μειώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Αυτή η διαδικασία, θα βοηθήσει να φτάσει λιγότερο αίμα στην περιοχή που έχει υποστεί το χτύπημα και άρα θα μειώσει το οίδημα και θα προλάβει την εμφάνιση της μελανιάς ή τουλάχιστον θα μειώσει το μέγεθός της. Εφαρμόστε μια σακούλα παγάκια ή ακόμα και παγωμένα λαχανικά στην μελανιά για 10 λεπτά και περίμενετε τουλάχιστον 20 λεπτά για να επαναλάβετε.

3. Βάλτε αλόη

Η αλόη με τις θεραπευτικές της ιδιότητες μειώνει τον πόνο και δρα ως αντιφλεγμονώδες. Μπορείτε να την εφαρμόσετε τοπικά στην μελανιά όσες φορές θέλετε, αρκεί να μιλάμε για καθαρή αλόη.

 

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018 at 14:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply