Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να ξέρετε ότι το υπερβολικό ή υπερβολικά συχνό καθάρισμα είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας για εσάς ενώ μερικές φορές μπορεί και να καταστρέψει τα αντίκεμενά σας.

Δείτε τρία πράγματα που δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τόσο πολύ ή τόσο συχνά…

1. Τζιν παντελόνια

Τα τζιν ρούχα μας δεν θέλουν συχνό πλύσιμο, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να τα απολυμαίνετε είναι να τα βάζετε που και που στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι.

2. Πιάτα

Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με το τρίψιμο των πιάτων σας αν δεν έχουν πολλά λίπη. Είτε τα βουτάτε μέσα σε νερό για να μουλιάσουν είτε τα πλένετε πρόχειρα μετά το φαγητό για να τα πλύνετε ξανά όταν έρθει η ώρα τους το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

3. Ξύλινα έπιπλα

Τα ξύλινα έπιπλα δε θέλουν τόσο συχνό πλύσιμο παρά μόνο ξεσκόνισμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα σπρέι που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να κάνουν τις ξύλινες επιφάνειές σας να προσελκύουν περισσότερη σκόνη και βρωμιά όταν χρησιμοποιούνται πάνω από 1-2 φορές τον μήνα.

 

 

 

 

baby

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.