Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία πράγματα που δε χρειάζεται να καθαρίζουμε τόσο πολύ

14 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να ξέρετε ότι το υπερβολικό ή υπερβολικά συχνό καθάρισμα είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας για εσάς ενώ μερικές φορές μπορεί και να καταστρέψει τα αντίκεμενά σας.

Δείτε τρία πράγματα που δεν χρειάζεται να καθαρίζετε τόσο πολύ ή τόσο συχνά…

1. Τζιν παντελόνια

Τα τζιν ρούχα μας δεν θέλουν συχνό πλύσιμο, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να τα απολυμαίνετε είναι να τα βάζετε που και που στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι.

2. Πιάτα

Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με το τρίψιμο των πιάτων σας αν δεν έχουν πολλά λίπη. Είτε τα βουτάτε μέσα σε νερό για να μουλιάσουν είτε τα πλένετε πρόχειρα μετά το φαγητό για να τα πλύνετε ξανά όταν έρθει η ώρα τους το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

3. Ξύλινα έπιπλα

Τα ξύλινα έπιπλα δε θέλουν τόσο συχνό πλύσιμο παρά μόνο ξεσκόνισμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα σπρέι που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να κάνουν τις ξύλινες επιφάνειές σας να προσελκύουν περισσότερη σκόνη και βρωμιά όταν χρησιμοποιούνται πάνω από 1-2 φορές τον μήνα.

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 14 Ιουλίου, 2018 at 15:22 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply