Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, παραβρέθηκε με την χορευτική του ομάδα στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού, Παράδοσης & Τεχνών (Αρίων) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ και χόρεψε Γρεβενιώτικους χορούς.




Στη συνέχεια συμμετείχαμε στο γλέντι που ακολούθησε και χορέψαμε παρέα με τους υπόλοιπους συλλόγους (Μικρασιατικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης, Χορωδία ΕΜΑΣ Λευκοπηγής, Πολιτιστικό Σύλλογο Κρόκου Ιωακείμ Λούλιας, Χορευτικό όμιλο Ποντίων Αντάμωμαν, Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Κοζάνης “Κόζιανη”) με την συνοδεία της ορχήστρας του Γιάννη Τσακιρόπουλου στο κλαρίνο και Βούλα Παπατσιμούλη – Τάκη Τεντόγλου στο τραγούδι.
Ελπίζουμε ν’ ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των διοργανωτών και ν’ αποζημιώσαμε με την εμφάνιση μας τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.