Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του πρός το φίλο σωματείο Α.Π.Σ.Ασπίς Ξάνθης ,για την παραχώρηση ,με υποσχετική ενός έτους ,του αθλητή της Γρούδο Δούκα.

Ο 24χρονος μπασκετμπολίστας ,ύψους 1,89 ,αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και υπήρξε βασικό στέλεχος της Ασπίδας τα τελευταία 2 χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Έθνικής.




Από την πλευρά του Δ.Σ. ,καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα τον Γρούδο Δούκα και του ευχόμαστε υγεία,καλή διαμονή στην φιλόξενη πόλη των Γρεβενών, με τη ελπίδα και προσδοκία ότι ,με τις αθλητικές του ικανότητες και το αγωνιστικό του φρόνιμα θα αποτελέσει έναν από τους στυλοβάτες, για την επίτευξη των στόχων και οραμάτων που έχουμε θέσει για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχοι που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση των κορυφαίων θέσεων και τη δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής και αξιόμαχης ,η οποία παράλληλα θα θέλγει με τις εμφανίσεις της το μπασκετικό και αθλητικό κοινό.

Διαβάστε και:

Μετά τις μεταγραφές των Μακρή και Μαλούτα, την παραμονή τουΠέτρου Μουρουζίδη στο “τιμόνι” της ομάδας του Πρωτέα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Τακίδη , του Παναγιώτη Μαλιούρα και Γιώργου Μιχαηλίδη




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.