Το μεσαίο μοντέλο της Audi, το Α4, συμπλήρωσε τρία χρόνια παρουσίας και η γερμανική εταιρεία προχωρά στην ανανέωσή του, προκειμένου να τονώσει την εικόνα του συνολικά.

Έτσι στην πιο πρόσφατη εκδοχή του θα έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ένα πιο εμφατικό εμπρός μέρος για τα επίπεδα εξοπλισμού και στυλ design και sport. Με τονισμένους αεραγωγούς, αλλά και ζάντες νέας σχεδίασης (διάσταση από 16 έως και 19 ίντσες) προκειμένου η εμφάνισή του να είναι πιο δυναμική.

Ακόμα πιο σπορ είναι στην S-Line, που με τη σειρά της έχει διαφορετικούς, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, ενώ ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού διαφοροποιείται και η μάσκα Singleframe.

Καινούργια προσθήκη στη γκάμα είναι το επίπεδο εξοπλισμού και στυλ S line Competition, που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το λογότυπο της Audi στις πίσω πόρτες και στη συνέχεια και από κάποιες λεπτομέρειες.

Αντίστοιχα στοιχεία υπάρχουν και στο εσωτερικό του, που εμφανίζει μικρής έκτασης αλλαγές και ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment. Σε συνδυασμό με μια διευρυμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης.

Στους κινητήρες ο βασικός 1.4 TFSI αντικαθίσταται από τον καινούργιο 1.5 TFSI με επίσης 150 ίππους, ενώ ο diesel των 2.000 κυβικών έχει εκδόσεις με 122, 150 και 190 ίππους.

Κορυφαίος πετρελαιοκινητήρας θα είναι ο 3.0 TDI σε δύο εκδοχές με 231 και 286 ίππους, ενώ η πιο σημαντική εξέλιξη είναι πως όλοι οι κινητήρες του ανανεωμένου Audi A4 θα είναι ήπιοι υβριδικοί (mild hybrid) με σύστημα γεννήτριας μίζας με ιμάντα.

Η διάθεση του ανανεωμένου Audi A4 στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.