Ο Γιώργος Αδαμόπουλος είναι ένας από τους φετινούς αριστούχους στις Πανελλήνιες 2018.

Υποψήφιος στην θετική κατεύθυνση, κατάφερε να συγκεντρώσει 18.659 μόρια!

Μάλιστα στην Φυσική έγραψε το απόλυτο άριστα 20 η αλλιώς 100/100!!

Εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις του και στα υπόλοιπα τρία μαθήματα της κατεύθυνσης του. Στη χημεία έγραψε 19,2, στα μαθηματικά 18,3 και στην έκθεση 16,9.

Σήμερα, με τα αποτελέσματα στο χέρι ο 17χρονος Γιώργος Αδαμόπουλος σκέφτεται πια από τις σχολές της αρεσκείας του να επιλέξει. Πρώτη επιλογή οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί στην Αθήνα ή η Σχολή ναυπηγών.

«Για να φτάσεις τον στόχο χρειάζεται διάβασμα, πρόγραμμα και συνέπεια» εξηγεί στο iefimerida o 17χρονος.

«Διάβαζα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και πήγαινα καλά στα μαθήματα. Δεν μου ΄χει λείψει κάτι τόσο πολύ αλλά είναι απαραίτητο να έχεις πρόγραμμα στο διάβασμα», επιμένει.

Όσο για το δώρο που θα κάνει στον εαυτό του μετά από μια τόσο κουραστική χρονιά; Μα τι άλλο, διακοπές με φίλους, σε νησί των Κυκλάδων μας εκμυστηρεύεται.

«Οι γονείς μου είναι πολύ ευχαριστημένοι και χαίρομαι γι αυτό. Με στήριξαν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα» μας λέει ο εκκολαπτόμενος Μηχανολόγος Μηχανικός, που μάλλον θα επιλέξει τελικά αυτή την σχολή, αφού είναι και η δουλειά του πατέρα του και είναι μια δραστηριότητα πιο κοντά στην καθημερινότητα του.

Ο αριστούχος θα δηλώσει στο μηχανογραφικό του μόνο σχολές στην Αθηνά για συνεχίσει να βρίσκεται με τους φίλους του, αλλά και επειδή αγαπά την πόλη.

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.