H Audi έχει εξασφαλίσει στο νέο μικρό της μοντέλο έναν πιο έντονο χαρακτήρα, χάρη στις πιο έντονες ακμές, τη μεγάλη μάσκα και τα στοιχεία από το θρυλικό quattro.

Ακόμα πιο δυναμική είναι η εικόνα με το πακέτο S-Line, ενώ μεγαλύτερες είναι και οι διαστάσεις του, μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,03 μέτρα.

Ενδιαφέρον είναι πως το νέο A1 θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο, ενώ στο εσωτερικό ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Audi, με στάνταρ τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών. Το σύστημα infotainment MMI συνδυάζεται είτε με οθόνη 8.8 ιντσών είτε με μια μεγαλύτερη 10.1 ιντσών, ενώ διαθέσιμο είναι και ηχοσύστημα της Bang & Olufsen με 11 ηχεία. Φυσικά υπάρχουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης και διασύνδεσης smartphones
Το νέο Α1 έχει και πιο άνετους χώρους, με ενδεικτικό του πορτμπαγκάζ του που κυμαίνεται από 335 έως 1.090 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα σύνολα 1.0, 1.5 και 2.0 λίτρων, με ισχύ από 95 έως 200 ίππους. Σχεδόν όλα μπορούν να συνδυαστούν είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων. Ειδικά για την κορυφαία  έκδοση 40 TFSI, θα προσφέρεται με το εξάρι S Tronic κιβώτιο.

Tο νέο A1 Sportback θα ξεκινήσει να διατίθεται από το φθινόπωρο στις ευρωπαϊκές αγορές και από το πρώτο τρίμηνο του 2019 στην Ελλάδα.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.