Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεργασία Volkswagen και Ford

25 Ιουνίου, 2018 by Σταματίνα

Η Volkswagen AG και η Ford Motor Company ανακοίνωσαν την υπογραφή Memorandum of Understanding και διερευνούν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, η οποία θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα κάθε εταιρείας και θα παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες παγκοσμίως.

Οι εταιρείες διερευνούν πιθανά projects σε αρκετούς τομείς, μεταξύ άλλων, την εξέλιξη μιας σειράς επαγγελματικών οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών. Η προτιθέμενη συνεργασία δεν θα εμπεριέχει αλλαγές μετοχικών κεφαλαίων και ανταλλαγές μετοχών.

«Η Ford δεσμεύεται στη βελτίωση της επιχειρηματικής ευρωστίας και στην αξιοποίηση προσαρμοζόμενων επιχειρηματικών μοντέλων – που περιλαμβάνουν συνεργασία με εταίρους για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και κερδοφορίας» δήλωσε ο Jim Farley, president of Global Markets της Ford.

«Αυτή η πιθανή συμμαχία με το Volkswagen Group είναι ένα ακόμα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε την επιχειρηματική μας ευρωστία, δημιουργώντας μία επιτυχημένη, παγκόσμια προϊοντική γκάμα και επεκτείνοντας τις δυνατότητές μας. Ανυπομονούμε να εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες, μαζί με την ομάδα της Volkswagen, τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών επαγγελματικών οχημάτων – και πολλά ακόμα» είπε.

Ο Dr. Thomas Sedran, Επικεφαλής Στρατηγικής του VW Group δήλωσε: «Οι αγορές και η ζήτηση των πελατών μεταβάλλονται με απίστευτη ταχύτητα. Και οι δύο εταιρείες έχουν ήδη ισχυρές και αλληλοσυμπληρωματικές θέσεις σε διαφορετικές κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων. Η προσαρμογή στις αυξανόμενες προκλήσεις επιτάσσει την απόκτηση ευελιξίας μέσω συνεργασιών. Αυτό είναι βασικό στοιχείο της Στρατηγικής του Volkswagen Group για το 2025. Η πιθανή βιομηχανική συνεργασία με τη Ford θεωρείται ως μία ευκαιρία για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των δύο εταιρειών σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν με την πρόοδο των συνομιλιών.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018 at 20:04 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply