Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γρεβενών με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας και κοινωνικής ένταξης των πολιτών του Δήμου.

Το εργαστήριο με τίτλο «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας» απευθύνονταν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Γρεβενών.

Στο εργαστήριο αποτυπώθηκαν και αναλύθηκαν τα πεδία που αφορούν:

Α) στην κριτική ανάγνωση αγγελιών

Β) στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Γ) στη σύνταξη συνοδευτικής επιστολής και

Δ) στην προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής,




προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν μια συνολική εικόνα για τα θέματα που χρειάζεται να λαμβάνουν υπόψη τους κατά την αναζήτηση εργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών αγκαλιάστηκε με θέρμη από ικανοποιητικό αριθμό δημοτών που είχαν τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στη κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους.

Το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί θερμά το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για την άψογη συνεργασία και σχεδιάζει μελλοντικές δράσεις διευρύνοντας την υλοποίηση περαιτέρω επιμορφωτικών προγραμμάτων και με άλλα θεματικά/ γνωστικά πεδία.

Κέντρο Κοινότητας (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – Γρεβενά)

Τηλέφωνο 2462028098

E-mail: kentrokoinotitas@dimosgrevenon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.