Οι Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ έβγαλαν 82 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο έτος τους ως απλήρωτοι ανώτεροι σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η κόρη και ο γαμπρός του προέδρου Τραμπ συνέχισαν να επενδύουν σε μεγάλο βαθμό και να εμπορεύονται ακίνητα.

Η Ιβάνκα κέρδισε 3,9 εκατομμύρια δολάρια από το μερίδιό της στο Trump International Hotel και περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια από το προσωπικό της brand. Φυσικά, τα κέρδη αυτά έχουν προκαλέσει ηθικές ανησυχίες σχετικά με συγκρούσεις συμφερόντων.

Τα νούμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο αργά τη Δευτέρα, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μακριά για το πολυαναμενόμενο ταξίδι του με τον ηγέτη της βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και ο Τζάρεντ Κούσνερ αποχώρησαν από τις θέσεις τους σε διάφορες εταιρείες για να συμμετάσχουν στην ομάδα του προέδρου και ο Κούσνερ, κατασκευαστής ακινήτων, εκποίησε κάποιες εμπορικές εκμεταλλεύσεις.

Ωστόσο, και οι δύο διατηρούσαν σημαντικά μερίδια στις εταιρείες – ο Κούσνερ σε ακίνητη περιουσία και η Ιβάνκα στην επώνυμη σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ της.

Η Τραμπ δήλωσε επίσης κέρδη 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Trump Organisation και μια προκαταβολή 289.000 δολαρίων για το βιβλίο της Women Who Work. Ο Κούσνερ ανέφερε πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια σε εισόδημα από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Νιού Τζέρσεϊ.

Το εισόδημα του Κούσνερ για το 2017 ανερχόταν κάπου μεταξύ 179 εκατομμυρίων δολαρίων και 735 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ της Ιβάνκα ανερχόταν κάπου ανάμεσα σε 55,3 και 75,6 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με μια ανάλυση της Washington Post.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές εισόδημα του ζευγαριού πέρυσι, επειδή τα οικονομικά στοιχεία περιγράφουν περιουσιακά στοιχεία, εισόδημα και παθητικό σε ευρεία κλίμακα μόνο.

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.