Η γνωστή και μη εξαιρετέα μονταζιέρα που έχει αναλάβει τη διαστρέβλωση και τηνπαρερμηνεία των λεγομένων των στελεχών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, ξαναχτύπησε και σήμερα, διαστρεβλώνοντας πλήρως τα όσα είπα στη συνέντευξη μου στην εκπομπή “Σήμερα” του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.

Συγκεκριμένα, ενώ άσκησα κριτική στην επιχείρηση ιστορικής λήθης που εξαπέλυσε πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη, συγκεκριμένα ΜΜΕ “ανακάλυψαν” ότι είμαι θιασώτης της 17Ν!

Προς αποφυγή περαιτέρω παρερμηνειών, επαναλαμβάνω την τοποθέτηση μου: “Η δολοφονία δηλαδή του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν τον ενδιαφέρει; Το στηλιτεύω απλά γι’ αυτό το λόγο. Για να το ξεκαθαρίσω”. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη επεσήμανα με έμφαση ότι «η λήθη και η προσπάθεια του να διαγράψουμε ιστορίες έχει πολλές εκφάνσεις και είναι επικίνδυνες. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Το επικίνδυνο είναι ότι αυτοί που θεωρούν – και είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ότι οι νέοι δεν πρέπει να ξέρουν ιστορία. Όχι. Οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία, να βασίζονται σε αυτήν, να παίρνουν παράδειγμα από τα λάθη του παρελθόντος, για να προχωρούν καλύτερα στο μέλλον.» Προφανώς αυτά που πραγματικά είπα διέφυγαν της προσοχής όσων επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα με ανύπαρκτα και φτιαχτά θέματα.

Η Αριστερά δεν είχε ποτέ καμία σχέση ούτε με την τρομοκρατία, ούτε με ανιστόρητους συμψηφισμούς. Άλλοι οφείλουν να απολογηθούν τόσο για την υποκρισία όσο και για την αθώωση της άκρας δεξιάς.







Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.