Εκδήλωση 2018

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και τον Πρόεδρο Σπηλαίου, την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη μάχη του Σπηλαίου και τον οπλαρχηγό της επανάστασης στη Δ. Μακεδονία, Θεόδωρο Ζιάκα.




Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 9 Ιουνίου.
Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, το περιοδικό Τύρβη, τη Θεατρική Ομάδα Γρεβενών «Άστεγοι» και το Σύλλογο Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018, στην πλατεία του παλαιού Δημοτικού Σχολείου (ίσιωμα).

Κυριακή 10 Ιουνίου.
Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και τον Πρόεδρο Σπηλαίου, την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη μάχη του Σπηλαίου και τον οπλαρχηγό της επανάστασης στη Δ. Μακεδονία, Θεόδωρο Ζιάκα.

Ώρα 10:00 π.μ.
Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων στο ίσιωμα.
Κατάθεση στεφάνων και απόδοση τιμών στους πεσόντες της μάχης του Σπηλαίου (1854).
Στη συνέχεια θα προσφερθεί μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα, προσφορά του Δήμου Γρεβενών.
Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και γλέντι στο ίσιωμα.

Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις θα είναι χαρά και τιμή μας.

Με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
του Συλλόγου Σπηλαιωτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.