Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κωστα Νικολακόπουλου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κ.Χρήστου Πέτρου, του Προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Γρεβενών κ.Σωκράτη Κουρέλλα και πλήθος κόσμου.




Για να φτάσουμε ως εδώ και να μεταμορφωθεί ένας χώρος που ήταν εντελώς αναξιοποίητος σε έναν χώρο πνεύματος και πολιτισμού, βοήθησαν πολλοί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρείες Κοκκινος ΑΤΕΕ και Κουρέλλας Α.Ε για τις βιβλιοθήκες, το κατάστημα επίπλων Αφοι Τσιοπλή για το γραφείο, το αρτοποιείο Αρτόπολις Αφοι Κυρατζή για τις κουρτίνες, την καθηγήτρια εικαστικών Αλεξία Τσιμήκα για το υπεροχο graffiti , το Δήμο Γρεβενών για την υλικοτεχνική στήριξη, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών , και όλους αυτούς που πρόσφεραν βιβλία.

Εύχομαι η βιβλιοθήκη μας να αποκτήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους.
Η προσπάθεια συνεχίζεται …..




Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου
Τσικούρας Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.