H Visa αναστέλλει τη διαφημιστική εκστρατεία της με τον Μόργκαν Φρίμαν, μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και ακατάλληλης συμπεριφοράς, στο οποίο εμπλέκεται ο ηθοποιός.

«Έχουμε επίγνωση των ισχυρισμών που έχουν γίνει εναντίον του κ. Φρίμαν, οπότε η Visa θα αναστείλει την διαφήμιση στην οποία εμφανίζεται ο ηθοποιός» ανέφερε η εταιρεία.

Το σύστημα δημοσίων μεταφορών του Βανκούβερ, TransLink, ανακοίνωσε κι αυτό την περασμένη Πέμπτη πως «θα θέσει» σε παύση την τρέχουσα διαφημιστική καμπάνιά της, που περιλαμβάνει τη φωνή του Φρίμαν για την προώθηση της πιστωτικής κάρτας Visa και των πληρωμών για κινητά στο σύστημα διαμετακόμισης.

Συνολικά 16 άτομα έχουν μιλήσει στο CNN για τον Μόργκαν Φρίμαν ως μέρος της έρευνας, οκτώ εκ των οποίων δήλωσαν πως έπεσαν θύματα παρενόχλησης ή ακατάλληλης συμπεριφοράς από την πλευρά του ηθοποιού. Αυτά τα 16 άτομα περιέγραψαν ένα πρότυπο ακατάλληλης συμπεριφοράς από τον Φρίμαν στα κινηματογραφικά πλατό, ενώ προωθούσε τις ταινίες του και την εταιρεία παραγωγής του Revelations Entertainment.

Ο 80χρονος Φρίμαν εξέδωσε δήλωση, λίγο μετά την εμφάνιση των ισχυρισμών, λέγοντας πως «δεν είναι κάποιος που σκόπιμα θα προσβάλει ή θα κάνει τον καθένα να νιώσει ανήσυχος. Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε έκανα να νιώσει άβολα ή να δυσαρεστηθεί – αυτό δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου».

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.