Μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες που ανακοίνωσαν πριν

λίγο καιρό αρκετούς νέους diesel έρχεται και η KIA να επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που θα βασίζεται σε έναν πετρελαιοκινητήρα.

Το πρώτο αυτοκίνητο με το νέο αυτό σύστημα που ονομάζεται «EcoDynamics+» θα είναι το Sportage μέσα στο 2019, ενώ λίγο αργότερα θα χρησιμοποιηθεί και στο Ceed. Το σύστημα αποτελείται από μια υβριδική μονάδα μίζας/ γεννήτριας και μια μικρή μπαταρία (0,46kWh) ιόντων λιθίου και κατά την πλήρη επιτάχυνση συμβάλλει 14 ίππους, ενώ υπάρχει και ένα εξελιγμένο start stop που λειτουργεί και εν κινήσει.

Το EcoDynamics+ είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να λειτουργεί και με βενζινοκινητήρες, και είναι συμβατό με όλους τους τύπους μετάδοσης (κίνηση εμπρός, πίσω ή σε όλους τους τροχούς), αλλά και με τα υπάρχοντα κιβώτια της εταιρείας.
Η KIA σχεδιάζει να παρουσιάζει μέχρι το 2025 τουλάχιστον 16 νέα μονέλα με εξελιγμένες μορφές κίνησης, μεταξύ των οποίων 5 ηλεκτρικά, 5 plug-in υβριδικά, 5 υβριδικά αλλά και ένα με κυψέλες υδρογόνου.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.