Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση σε ανοικτό, δημόσιο διάλογο προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Μακεδονίας, α’ και β’ βαθμού απευθύνει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επικείμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω συσκέψεων σε ολόκληρη την Ελλάδα με τίτλο:«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ».

Η τέταρτη σύσκεψη της δράσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη17 Μαΐου 2018, στις3:00μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΔυτικής Μακεδονίας,(πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), Δημοκρατίας 27, στην Κοζάνη.




Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.