Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

16 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση σε ανοικτό, δημόσιο διάλογο προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Μακεδονίας, α’ και β’ βαθμού απευθύνει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επικείμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω συσκέψεων σε ολόκληρη την Ελλάδα με τίτλο:«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ».

Η τέταρτη σύσκεψη της δράσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη17 Μαΐου 2018, στις3:00μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΔυτικής Μακεδονίας,(πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), Δημοκρατίας 27, στην Κοζάνη.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Μαΐου, 2018 at 23:14 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply