Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο απλοί τρόποι να μυρίζει όμορφα η κουζίνα και η τραπεζαρία σας

5 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Κάποια φαγητά, μάλιστα, τείνουν να μυρίζουν περισσότερο οπότε οι χώροι αυτοί αποκτούν για ώρες τη συγκεκριμένη μυρωδιά. Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι, πάντως, να απαλλαγείτε από τις έντονες μυρωδιές φαγητού στην κουζίνα και την τραπεζαρία.

Η πρώτη λύση είναι να βάλετε κάποιο γλαστράκι βασιλικού ή θυμαριού στην κουζίνα και την τραπεζαρία σας για να μοσχομυρίσουν και τα δύο δωμάτια. Καλύτερα να αποφύγετε τα λουλουδάτα αρωματικά χώρου σε αυτά τα συγκεκριμένα δωμάτια, καθώς ο συνδυασμός οσμών δεν είναι καθόλου ωραίος και θα κάνει τη μυρωδιά ακόμη χειρότερη.

Μια άλλη λύση είναι η εξής: Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε μέσα σε αυτό μια χούφτα μπαχαρικά και αρωματικά. Χρησιμοποιήστε πιπέρι, βανίλια, δεντρολίβανο, μέντα, δύοσμο, βασιλικό, γαρίφαλο και ό,τι άλλο θέλετε. Κλείστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Έπειτα ανοίξτε το καπάκι και αφήστε την υπέροχη μυρωδιά τους να εξαφανίσει κάθε άσχημη οσμή.

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 5 Μαΐου, 2018 at 19:03 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply