Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς φεύγουν τρεις συνηθισμένοι λεκέδες από λευκά ρούχα

27 Απριλίου, 2018 by Σταματίνα

Οι λεκέδες σε λευκά ρούχα είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στο καθάρισμα. Ωστόσο αν δράσετε άμεσα μπορείτε να προλάβετε έναν δύσκολο λεκέ που μπορεί να αφήσει σημάδι για καιρό.

Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τρεις συνηθισμένους λεκέδες από λευκά ρούχα…

1. Λεκές από γρασίδι

Το βασικό υλικό που θα χρειαστείτε είναι απορρυπαντικό για τα πιάτα. Αφαιρέστε το μεγάλο μέρος του λεκέ και έπειτα πλύνετε το σημείο με απορρυπαντικό πιάτων. Στη συνέχεια βάλτε αρκετή ποσότητα λευκού ξιδιού στο σημείο και πλύνετε κανονικά στο πλυντήριο.

2. Σοκολάτα

Το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσετε το λεκέ άμεσα, αμέσως μόλις δημιουργηθεί. Ρίξτε κρύο νερό στο πίσω μέρος του υφάσματος στο σημείο που έπεσε ο λεκές. Με αυτό τον τρόπο δεν θα περάσει ο λεκές στις ίνες του ρούχου. Χρησιμοποιήστε σαπούνι χεριών και τρίψτε τον λεκέ με τα χέρια σας και έπειτα βάλτε το κανονικά στο πλυντήριο.

3. Καφές

Η λύση βρίσκεται στη μαγειρική σόδα. Εμποτίστε ένα υγρό πανί σε μαγειρική σόδα ώστε να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη. Στη συνέχεια, τρίβοντας απαλά, προσπαθήστε να αφαιρέσετε τον λεκέ. Ξεπλύνετε και στεγνώστε με ένα καθαρό πανί.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2018 at 18:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply