ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, υλοποιώντας με συνέπεια το επενδυτικό της πλάνο, εγκαινιάζει το νέο κατάστημα ΑΒ στα Γρεβενά την Παρασκευή 27 Απριλίου στο 1ο χιλ. Γρεβενών – Κοζάνης. Το ολοκαίνουργιο κατάστημα της ΑΒ στη Βόρεια Ελλάδα, αποδεικνύει στην πράξη τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας και τη στήριξή της στην ελληνική περιφέρεια.Η ΑΒ, γιορτάζει με όλη την πόλη το άνοιγμα του καταστήματος της και το πρώτο τριήμερο λειτουργίας (27,28 & 30/4) προσφέρει-10% σε όλες τις αγορές.


Στο ολοκαίνουριο ΑΒ Γρεβενών θα βρείτε οπωροπωλείο με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, τμήμα κρεατικών και ιχθυοπωλείου, τυριά και αλλαντικά,τυποποιημένα τρόφιμα, καθώς και μια τεράστια ποικιλία κωδικών προϊόντων, με τη σφραγίδα υψηλής ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στα 1200 τ.μ του νέου καταστήματος, η ομάδα των 28 ανθρώπων της ΑΒ είναι έτοιμη να σας βοηθήσει στα καθημερινά σας ψώνια, ενώ πέντε ταμεία και 70 θέσεις για τα αυτοκίνητά σας θα διευκολύνουν τις γρήγορες αγορές σας.

Η ΑΒητική εμπειρία μεταφέρεται σε μία ακόμη περιοχή της Ελλάδας. Με καθημερινό στόχο να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γωνιά της χώρας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της και να επενδύει στην πράξη στην ελληνική αγορά, μέσα από τα 421 καταστήματά της.

Το νέο ΑΒ Γρεβενών, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της εμπιστοσύνης της ΑΒ στην ελληνική περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.