Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα λάθη που κάνουμε στο πλύσιμο των ρούχων με το μαλακτικό

10 Απριλίου, 2018 by Σταματίνα

Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε αρκετά λάθη με το μαλακτικό με αποτέλεσμα να χάνει την αποτελεσματικότητά του και να κάνει τα ρούχα να φαίνονται σαν να έχουν πλυθεί μόνο με απορρυπαντικό.

Διαβάστε παρακάτω τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνουμε με το μαλακτικό…

1. Δεν βγάζουμε τα ρούχα αμέσως από το πλυντήριο

Αφήνοντας τα ρούχα για πολλή ώρα μέσα στο πλυντήριο τους κάνουμε κακό και δεν βοηθάμε το μαλακτικό να έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Η μυρωδιά του πλυντηρίου υπερισχύει αυτής του μαλακτικού και έτσι τα ρούχα σας μυρίζουν άσχημα.

2. Βάζουμε πολύ μεγάλη ποσότητα

Πολλοί νομίζουν ότι όταν βάλουν αρκετό μαλακτικό τα ρούχα θα μυρίσουν και πιο όμορφα. Αντιθέτως, η υπερβολική ποσότητα μαλακτικού όχι μόνο δεν θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα αλλά μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τη συνιστώμενη ποσότητα.

3. Δεν κάνουμε συχνή συντήρηση στο πλυντήριο

Κάθε πλύση απελευθερώνει πολλές ακαθαρσίες με αποτέλεσμα το πλυντήριο να… εξουδετερώνει κάθε όμορφη μυρωδιά. Φροντίστε να καθαρίζετε το πλυντήριό σας τακτικά και να μην ξεχνάτε ούτε το συρτάρι όπου μπαίνει το απορρυπαντικό.

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 10 Απριλίου, 2018 at 12:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply