Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο εμφατικό 0-3 επί της Γιουβέντους, προβάδισμα για τη Μπάγερν Μονάχου, 1-2 στη Σεβίλη

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3
Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της Γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους.

Με δύο γκολ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τους «μερένγκες» στη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας στη «Γιουβέντους Αρένα» και ουσιαστικά στέλνει τη «Βασίλισσα» στους ημιτελικούς του Champions League (η ρεβάνς στις 11/04 στο «Μπερναμπέου»).

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:


Όταν βλέπει τη «γηραιά κυρία» ο CR7… κάτι παθαίνει. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε απόψε έφτασε τα 8 σε 5 ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα από την ασίστ του Ίσκο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «μπιανκονέρι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αν και ο Κρόος σημάδεψε το δοκάρι του Μπουφόν λίγο πριν το φινάλε.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε «εφιάλτη» για τους «μπιανκονέρι». Η αρχή έγινε στο 64΄ με το κορυφαίο γκολ του εφετινού Champions League από τον Ρονάλντο, ο οποίος με ψαλιδάκι από τη σέντρα του Καρβαχάλ άφησε «άγαλμα» τον Μπουφόν. Οι οπαδοί της «Γιούβε» τον χειροκρότησαν ιπποτικά…

Οι γηπεδούχοι «παρέδωσαν τα όπλα» στη συνέχεια. Στο 66΄ ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για αντιαθλητικό παίξιμο στον Μπενζεμά, ενώ στο 72΄ από ασίστ του Ρονάλντο ο «κολλητός» του, Μαρσέλο, πέρασε και τον Μπουφόν και «υπέγραψε» τον θρίαμβο της Ρεάλ. Από κει και πέρα η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε πραγματικό… πάρτι με τον Ρονάλντο να χάνει απίθανες ευκαιρίες για το χατ τρικ, ενώ στο 88΄ το σουτ του Κόβασιτς σταμάτησε στο δοκάρι (δεύτερο στο ματς για τη «βασίλισσα»)

Διαιτητής: Σινεΐτ Τσακίρ

Κίτρινες: Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα – Σέρχιο Ράμος, Κόβασιτς

Κόκκινες: Ντιμπάλα (66΄ δεύτερη κίτρινη)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Ασαμόα (69΄ Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75΄ Κουαντράντο), Μπεντακούρ, Άλεξ Σάντρο, Ντάγκλας Κόστα (69΄ Ματουϊντί), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (82΄ Κόβασιτς), Ίσκο (75΄ Ασένσιο), Κρόος, Ρονάλντο, Μπενζεμά (59΄ Λούκας Βάθκεθ)


ΣΕΒΙΛΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-2

Ούτε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σταμάτησε το «τρένο» του Γιουπ Χάινκες. Η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σεβίλλης με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League (11/04 η ρεβάνς στο Μόναχο) και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Οι πρωτοπόροι και βέβαιοι πρωταθλητές Γερμανίας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36΄ από το γκολ του Σαράμπια, αλλά στάθηκαν τυχεροί στο επόμενο λεπτό και ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Χέσους Νάβας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τιάγκο Αλκάνταρα πέτυχε το γκολ της νίκης των Βαυαρών στο 68΄, νίκη που ήταν η πρώτη μετά από 5 σερί ήττες που είχαν στις τελευταίες επισκέψεις τους σε ισπανικό έδαφος.

Η παρουσία των Ανδαλουσιάνων σε προημιτελικό Champions League μετά από 60 χρόνια (1958) δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα και, πλέον, η ομάδα του Μοντέλα θα αναζητήσει ένα θαύμα στην «Αλιάνζ Αρένα» το βράδυ της 11ης Απριλίου.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο

Κίτρινες: Κορέα, Πισάρο – Ριμπερί, Μπερνάτ, Μίλερ

ΣΕΒΙΛΗ (Βιντσέντζο Μοντέλα): Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κγάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πισάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:

ΤΡΙΤΗ
Σεβίλη (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 1-2
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-3

ΤΕΤΑΡΤΗ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ρόμα (Ιταλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

www.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.