Η Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων –  Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της ορθής αξιοποίησης της περιουσίας των φορέων του Δημοσίου που καταργούνται πρόκειται να αξιολογήσει αιτήματα ενδιαφερομένων φορέων για τη διάθεση εκδόσεων βιβλίων που αφορούν συγκεκριμένους τίτλους από το αρχείο του ΕΟΜΜΕΧ.

Το θεματικό περιεχόμενο των εκδόσεων αφορά τη λαϊκή τέχνη, την παράδοση, τα έθιμα, την οικογενειακή και κοινωνική ζωή, επαγγέλματα, λαϊκή κατοικία και απευθύνονται σε όσους αγαπούν και θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος την ταυτότητα και τις ρίζες της νεώτερης Ελλάδας.

Η Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού ενημερώνει τους φορείς που υπάγονται στην  αρμοδιότητα της ( Δημόσιες Υπηρεσίες, ΟΤΑ και λοιπά ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ εποπτευόμενα από το Δημόσιο) ή κλάδους με συναφή ενδιαφέροντα, ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα  ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων –  Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, μέσω e-mail (n.palierakis@gsis.gr) και στα fax (2105200067 & 2105237743) το αργότερο μέχρι 20/04/2018, προκειμένου να αξιολογηθούν από την Υπηρεσία και εν συνεχεία να παραχωρηθούν.

Επισημαίνεται ότι  η διάθεση των εκδόσεων του ΕΟΜΜΕΧ θα γίνει άνευ ανταλλάγματος και το κόστος αποστολής θα επιβαρύνει τους φορείς.

Η σχετική πρόσκληση και ο αναλυτικός κατάλογος των εκδόσεων που πρόκειται να διατεθούν θα βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας http://www.pdm.gov.gr/diereynisi-endiaferontos-gia-diathesi-vivlion-ekdoseon-eommech/




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.