Αυστηρότερη πολιτική σχετικά με τα όπλα πρόκειται να εφαρμόσει το YouTube.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να απαγορεύσει τα βίντεο που δείχνουν την συναρμολόγηση όπλων ή την τοποθέτηση εξαρτημάτων πάνω στα όπλα που τους δίνουν μεγαλύτερη δυναμική.

Οι νέοι κανόνες, έρχονται μετά την κριτική που έχει δεχτεί η εταιρεία ιδιοκτησίας Google σχετικά με το περιεχόμενο που έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει ο κάθε χρήστης. Πολλοί κατηγορούν την πλατφόρμα ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα με χαλαρότητα.

«Πολύ συχνά κάνουμε αλλαγές και προσαρμογές σε σχέση με τις πολιτικές μας. Ενώ έχουμε απαγορεύσει εδώ και καιρό την πώληση όπλων, πρόσφατα όμως ενημερώσαμε τους δημιουργούς των ενημερώσεων ότι θα απαγορεύσουμε βίντεο τα οποία προωθούν την πώληση ή την κατασκευή όπλων και εξαρτημάτων τους, όπως πυρομαχικά», δήλωσε εκπρόσωπος του YouTube σε δήλωσή του.

Ο εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι η πλατφόρμα θα εφαρμόσει τις αλλαγές από τον ερχόμενο Απρίλιο. Η εταιρεία ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν απαγορεύει τα βίντεο επίδειξης όπλων.

 

 

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.