Στην καθιερωμένη δεξίωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της25ης Μαρτίου, στην οποία ο Πρόεδρος Τραμπ τίμησε την Ελλάδα και την ομογένεια,  ήταν προσκεκλημένος ο Ανδρέας Πάτσης.

Οι πόρτες του Λευκού Οίκου άνοιξαν και φέτος για να υποδεχτούν 400 καλεσμένους ανάμεσά τους, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Ο Ανδρέας Πάτσης, παρακολούθησε τις ομιλίες του Προέδρου Τράμπ και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου, που αναφέρθηκαν στη σημασία της εθνικής επετείου αλλά και στις κοινές αξίες που διέπουν τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε, ο Ανδρέας Πάτσης συνομίλησε με τον Υπουργό Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και αντάλλαξε απόψεις με  σημαντικούς επιχειρηματίες και επιφανείς παράγοντες της ομογένειας όπως τον Αντώνη Διαματάρη, τον Peter Petsas και τον Γιώργο Τσαπρούνη για τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.  Επίσης συνομίλησε με διακεκριμένους ομογενείς που διαπρέπουν σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους για τις πιθανότητες περαιτέρω στήριξης της περιφέρειας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα των Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.