Συνεχίζει να κερδίζει χρυσά μετάλλια ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτώντας το 8ο μέσα σε 22 μήνες καθώς επικράτησε σήμερα στο αγώνισμα των κρίκων που διεξήχθει στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής στο Μπακού. Εξαιρετικός και ο Κώστας Κωνσταντινίδης που ολοκλήρωσε στην 4η θέση.

Στο πρώτο αγωνιστικό τεστ της χρονιάς για τις Εθνικές ομάδες της ενόργανης, στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, ο Λευτέρης Πετρούνιας επικράτησε υπό τους ήχους του Ζορμπά, εκτελώντας το νέο του πρόγραμμα με βαθμολογία 15.333. Τον ακολούθησαν στο βάθρο ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ (15.100β.) και ο Κινέζος Σινγκιού Λαν (14.866β.).


Οριακά εκτός μεταλλίων έμεινε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που κατέλαβε την 4η θέση με 14,700 βαθμούς, αφού πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση, που τον εδραιώνει στη διεθνή ελίτ των κρίκων.
Το παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Μπακού ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 18/03) με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων, που περιλαμβάνει πέντε ελληνικές συμμετοχές:
Η Ιωάννα Ξουλόγη και η Εβελίνα Μάγια θα αγωνιστούν τόσο στον τελικό της δοκού ισορροπίας (10:00 – 11:00 ώρα Ελλάδας) όσο και σ’ εκείνον των ασκήσεων εδάφους (11:00 – 12:00), ενώ ο Βλάσης Μάρας έχει προκριθεί με την κορυφαία βαθμολογία στον τελικό του μονόζυγου (13:00 – 13:30).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.