Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi, το E-Tron quattro θα είναι διαθέσιμο κανονικά από τον Αύγουστο -στη πρωτοπόρο στα ηλεκτρικά Νορβηγία μπορεί κανείς να το παραγγείλει ήδη με μια προκαταβολή 2.000 και κάτι ευρώ.

Από πλευράς διαστάσεων θα έχει μήκος 4,88 μέτρων, θα θυμίζει το Q5, ενώ θα διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της μάρκας, π.χ. τη μάσκα, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Το μεταξόνιο των 2,91 μέτρων καταδεικνύει άνετους χώρους στο εσωτερικό, κάτι που επιβεβαιώνεται από το μέγεθος του πορτμπαγκάζ, που κυμαίνεται από τα 615 έως και τα 1.725 λίτρα.

Η οροφή του E-Tron quattro θα είναι καλυμμένη με φωτοβολταϊκά, που θα παρέχουν κάποια επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια, ενώ το πρωτότυπο της Φρανκφούρτης (2015) είχε τρεις ηλεκτροκινητήρες. Έναν εμπρός και δύο πίσω, με συνδυαστική ισχύ 435 ίππων, που στη λειτουργία Boost μπορεί να φτάσει και τους 503. Η τροφοδοσία τους γίνεται από μια μπαταρία 95 kWh, ενώ η αυτονομία φτάνει μέχρι και τα 500 χιλιόμετρα. Για τις επιδόσεις σημειώστε ένα 0-100 σε 4,6 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 210 χλμ./ ώρα.

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.