Τον αναζητούσε το Χαμόγελο του Παιδιού και βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στην αυλή του νοσοκομείου Παπανικολάου

Νεκροψία – νεκροτομή έγινε στο σώμα του άτυχου 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη που βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στην αυλή του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ο 17χρονος Αλέξανδρος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ανακοπή καρδιάς φαίνεται πως έδειξε η νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, προσδιόρισε τον χρόνο θανάτου μεταξύ δώδεκα ωρών και δύο ημερών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.


Ο 17χρονος Αλέξανδρος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εισαγγελική εντολή.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια.

Ο 17χρονος είχε άλλα τρία αδέρφια. Τα δύο μικρότερα αδέρφια του φιλοξενούνται σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Θα ήθελα να αναφερθώ στη μνήμη αυτού του παιδιού, στη ταλαιπωρία που τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα αδέλφια του που είναι πεταμένα σε κάποιο ίδρυμα. Όταν εξαφανίστηκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν, κανένας δεν ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. Μας πήρε τηλέφωνο μετά από τέσσερις ημέρες μια φίλη της αδελφής του. Τότε ζητήσαμε από το αστυνομικό τμήμα να κάνει την ανάλογη ενημέρωση στον εισαγγελέα. Δεν έγινε καμία κίνηση και χρειάστηκε να πάρω εγώ προσωπικά τον Εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος έδωσε την εντολή για να εκδοθεί το Ambert Alert».

news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.