Η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Γρεβενών που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος σας ενημερώνει για τις προσυνεδριακές διαδικασίες ως εξής:


Λόγω των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,  του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων:

α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη

β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής

ανακοινώνουμε ότι:

  1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.g rως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής.
  2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.
  3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
  4. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.