Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο 2ο ΓΕΛ Κοζάνης.


Στον διαγωνισμό συμμετείχε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με τρεις ομάδες αποτελούμενες από τους μαθητές:
Βασιλόπουλος Ερμής, Βράνας Αθανάσιος, Γκανάτσιου Παρασκευή, Κατσώνης Ευθύμιος, Κυρατζή Ιωάννα, Λόλας Ιωάννης (Lego Masters), τους μαθητές Μπαχτσεβάνου Ανθή, Μπρεγκάσι Σέρτζο, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Παπαδοπούλου Ιωάννα, Στέφου Δέσποινα, Χατζηβασιλειάδης Αναστάσιος (Galaxy Explorers) και τους μαθητές Νιάνιου Αθανασία, Παπαγιάννης Γεώργιος, Πρέβεζας Σοφοκλής, Τσιοβάκα Ραφαέλα, Φίλιου Έφη, Χριστάκης Παναγιώτης (Lego Diamonds). Την ευθύνη της προετοιμασίας των ομάδων είχε η καθηγήτρια Πληροφορικής Λιάμπα Θεοδούλα.

Και οι τρεις ομάδες του σχολείου κατάφεραν να διακριθούν, καθώς στην ομάδα των Lego Masters απονεμήθηκε το βραβείο Καλύτερης Μηχανικής Κατασκευής, στην ομάδα των Galaxy Explorers το βραβείο Καλύτερης Σύλληψης Ιδέας ενώ η ομάδα των Lego Diamonds κατέλαβε την τέταρτη θέση μεταξύ 18 ομάδων και θα εκπροσωπήσει το σχολείο στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.


Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.