Ωστόσο αντί να τρίβουμε με τις ώρες τα λίπη, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουμε το καθάρισμα πιο εύκολο. Το μυστικό κρύβεται σε ένα υλικό της κουζίνας το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Ο λόγος για το αλάτι το οποίο χρησιμοποιούμε όλοι λιγότερο ή περισσότερο στα φαγητά μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε ως εξής: Όσο είναι ο φούρνος ακόμα ζεστός, απλώστε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχουν ξεραθεί βρέξτε τα λίγο πριν για να είναι πιο καλό το αποτέλεσμα. Όταν κρυώσει ο φούρνος ξύστε τα σημεία εκείνα και πλύνετέ τα μετά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

 

 

 

 

baby

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.