Ο Ιωάννης Σιούλης τιμά τον Περιφερειάρχη Δυτ.Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την στήριξη που παρέχει στον δίτροχο αθλητισμό

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη,του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα,  του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Παναγιώτη Κώττα, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα, του Περιφερειακού Συμβούλου Κωνσταντίνου Καναβού, του Προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Γρεβενών Στέργιου Πουρνάρα, και εκπροσώπων των μοτοσυκλετιστικών σωματείων από την Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών απονομές κυπέλλων και μεταλλίων του Πρωταθλήματος Scrable Δυτ.Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος του ΜΟΓ και Αντιπρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Ιωάννης Σιούλης, έκανε απονομές τιμητικών πλακετών και στους θεσμούς (Περιφέρεια, Δήμους και Αντιπεριφέρειες) που στηρίζουν τον δίτροχο αθλητισμό.
Στην παρουσίαση ήταν το μέλος του ΜΟΓ Παναγιώτα Βλαχοπούλου.
Δείτε όλες τις απονομές:







ΟΛΑ τα ονόματα εδώ


Μοναδική η μουσική συναυλία από το συγκρότημαSakis Dovolis Trio:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.