Οι έφηβοι του Πρωτέα,  ηττήθηκαν από τους Διόσκουρους Κοζάνης στα ημιτελικά του FINAL FOUR της ΕΚΑΣΔΥΜ στην Λευκόβρυση Κοζάνης,  το βράδυ της Παρασκευής (16-2), σ ένα παιχνίδι που φάνηκε από την αρχή ποιός θα ήταν ο νικητής.



Οι παίκτες των Γρεβενών δεν πίστεψαν ποτέ ότι θα μπορούσαν να νικήσουν την ομάδα της Κοζάνης. Από την αρχή, μένοντας πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορά, απώλεσαν πάθος και  θάρρος με αποτέλεσμα να έρθει το “τραγικό” αποτέλεσμα 70-42.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας του Πρωτέα βρέθηκαν στο γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, χωρίς όμως να.. πάρουν την ικανοποίηση της νίκης.



Αντιγράφω από το top-sport.gr:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Final-4 στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Οι παίχτες του κύριου Μπαρτζώκα, έβγαλαν περίσσιο «πάθος» μέσα στο παρκέ, ρίχνοντας στο «καναβάτσο» την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών, η οποία δεν βρήκε αντίδραση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Έτσι οι Διόσκουροι Κοζάνης την Δεύτερα 19 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο (19:00) τον Α.Σ. Καστοριάς, στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Κοζάνης μπήκε «εκρηκτικά» μέσα στο παιχνίδι, παίζοντας «φανταστικά» τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αυτό αιφνιδίασε τους παίχτες των Γρεβενών, όπου δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Να τονίσουμε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων στο κλειστό της Λευκόβρυσης, έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στον ημιτελικό, χωρίς βέβαια να λείψουν και η ανταλλαγή «γαλλικών» από τις δύο πλευρές, πράγμα που δεν πρέπει να συναντάμε, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.

Στα αγωνιστικά από τους νικητές ξεχώρισε ο Στολτίδης με 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν Γατόπουλος και Μανακίτσας με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Από τους ηττημένους, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φ. Μητρόπουλος, ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με το σκορ στο 36-15, ενώ στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτα κυριάρχησαν ολοκληρωτικά, με την υπόθεση νίκη να είχε κριθεί νωρίς, με το τελικό 70-42 να αφήνει χαμόγελα σους Έφηβους των Διόσκουρων και προβληματισμό στην ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.

Τα δεκάλεπτα: 7-19, 8-17, (ΗΜ: 15-36) 8-19, 19-15 (ΤΕΛ: 42-70)

Οι δωδεκάδες και οι πόντοι των ομάδων:

Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών: (Κατσαλης) Ζιώγας, Μητρόπουλος Φ. 16, Κυρατζής 6, Λαφατσίδης, Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος, Καραούλας 2, Μίμης 4, Σιούμπουρας 1, Παναγιωτίδης 2, Σαμαράς 3, Μητρόπουλος Ε. 8

Διόσκουροι Κοζάνης: (Μπαρτζώκας) Χατζηιωάννου, Στραβού 2, Ρήνος 8, Λαμπριανίδης 10, Κουρού, Γατόπουλος 14, Μανακίτσας 12, Πτσης, Καλτεριμτζής, Τσιώρας 6, Μαλούτας 3, Στολτίδης 15

Διαιτητές: Κατωτικίδης | Ιορδανίδης
Εικόνες στον ΑΕΤΟ


Στον προηγούμενο αγώνα:  Πέρασε στον τελικό ο Α.Σ. Καστοριάς κόντρα στην Α.Ε. Κοζάνης (φωτογραφίες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.