“Εμείς θα είμαστε παρόντες για να συνεχίσουμε το έργο μας” …

Ευρεία σύσκεψη για θέματα που αφορούν τόσο στον Δήμο Γρεβενών όσο και
στον Δήμο Δεσκάτης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7-2) στο Διοικητήριο Γρεβενών, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τους δύο Δημάρχους Γιώργο Δασταμάνη (Γρεβενών) και ΔημήτρηΚαραστέργιο (Δεσκάτης), ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Σημανδράκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Δασκαλόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Θεοδώρου και Κώστας Καναβός, ο Αντιδήμαρχος Εργων του Δήμου Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στον Νομό Γρεβενών αλλά και σε αυτά που δρομολογούνται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και στην άριστη σχέση που έχει με τους Δημάρχους των Γρεβενών.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα πράξει στις επόμενες εκλογές δήλωσε: “Εμείς θα είμαστε παρόντες για να συνεχίσουμε το έργο μας” …


Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλαίου Γρεβενών Γιάννης Βαβρίτσας:

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.