Συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Αθηνών της 04ης Φεβρουαρίου 2018

Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδος εδώ και χιλιετίες, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την προδώσει.

Την 21η Ιανουαρίου 2018 μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Γρεβενών, συμμετείχαν ενεργά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ενώθηκαν με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, διαδηλώνοντας εντυπωσιακά ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο, και η Μακεδονία είναι ελληνική κληρονομιά και όχι αλλόφυλη σλάβικη.

Οι προσπάθειες  αποτροπής, καπήλευσης και απαξίωσης του Συλλαλητηρίου, έχουν πέσει στο κενό. Όσο και αν προσπάθησαν να το απαξιώσουν με διάφορους χαρακτηρισμούς και με την τεχνική της ταμπέλας, στάθηκε αδύνατον.

Η θέση της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού είναι μία και μοναδική. Δεν αποδεχόμαστε ονομασία του κράτους των Σκοπίων με όνομα ή ονομασία που να περιέχει τη λέξη  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  και σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Αν στο όνομα του γειτονικού κράτους, περιληφθεί ο όρος «Μακεδονία» τότε υποβόσκει ο αλυτρωτισμός, και ας αλλάξουν όλα τα άρθρα του Συντάγματος, ας κατεβάσουν όλα τα αγάλματα, ας αλλάξουν όλα τα ονόματα δρόμων… Θα έχουν τον δούρειο ίππο, που στο μέλλον θα τον χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.

Τα μέλη του Παραρτήματος Γρεβενών, θα συμμετάσχουν και στο Συλλαλητήριο των Αθηνών της 4ης Φεβρουαρίου 2018 που θα γίνει στο Σύνταγμα, δηλώνοντας ότι «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ», και ότι

 «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Γρεβενά 01 Φεβρουαρίου 2018

Για το Τοπικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

Οδυσσέας Θ.Σπηλιώτης

Σχης ΤΘ(ε.α.)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.