Η μακαρονάδα είναι ένα από τα δώρα της

γαστρονομίας στους καλοφαγάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα από την κατσαρόλα βγαίνει ένα γεύμα-αριστούργημα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο νερό που βράζει, περιμένουμε για λίγα λεπτά και μετά αφήνουμε τη φαντασία μας να κάνει όλη την υπόλοιπη δουλειά. Οι παραλλαγές της μακαρονάδας είναι αμέτρητες και είναι πραγματική απόλαυση όταν ανακαλύπτουμε μια καινούρια.

«Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν. Εμείς παχαίνουμε»: Αν θες να προσέχεις τη γραμμή σου, σίγουρα η μακαρονάδα δεν θα έχει προτεραιότητα στις διατροφικές επιλογές σου μέσα στη μέρα, ούτε βέβαια μπορεί να είναι το καθημερινό βραδινό σου γεύμα πριν κοιμηθείς. Μέτρον άριστον.

Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύεις τα μακαρόνια θα καθορίσει το πόσο θα επιβαρύνουν τη σιλουέτα σου. Σάλτσες με ό,τι μπορεί να χωρέσει ο νους μας, κρέμες γάλακτος και τυριά που απλώνονται πάνω από τα «αθώα», σκέτα μακαρόνια ανεβάζουν τα επίπεδα γεύσης αλλά και τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.