Την νίκη κατάφερε η ομάδα βόλεϊ του Αστέρα Γρεβενών, σε παιγνίδι για την πέμπτη αγωνιστική του

Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών. Τα “αστέρια” ξεπέρασαν αυτήν την φορά το εμπόδιο του Αίολου στην Κατερίνη, με 3-0 σετ.
Οι αθλήτριες του Αστέρα απέδωσαν μεστό παιγνίδι και με βασικό το στοιχείο της συνοχής σε επίθεση και άμυνα, η ομάδα κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ, βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με δώδεκα βαθμούς (4 Νίκες – 0 Ήττες, ρεπό την τρίτη αγωνιστική).
Η επόμενη αγωνιστική (έκτη, μια πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος) διεξάγεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ο Αστέρας Γρεβενών φιλοξενεί την ομάδα βόλεϊ του Αρίων Πτολεμαΐδας.
Πολύς κόσμος παρακολούθησε το παιγνίδι στο δ.α.κ. Κατερίνης, ανάμεσα τους αρκετοί φίλοι του Αστέρα που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και κάτοικοι της περιοχής όπου κατάγονται από τα Γρεβενά.


Αναλυτικά το αποτέλεσμα:

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Γυναίκες

Αίολος Κατερίνης – Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ 0-3 (14-25, 15-25, 19-25)

Αστέρας Γρεβενών: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2.Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3.Μαρία Μιμίκου, 4.Χριστίνα Κολύδα, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9.Βασιλική Τζιουβάρα, 10.Δανάη Τριμίντζιου, 11.Μαίρη Κόλλια, 13.Αλεξάνδρα Γκουντιού, 14.Κατερίνα Τσάτσα, 17.Ιωάννα Αμανατιάδου.

Προπονητές: Χ.Χαντές, Α.Τσιουμπέρης

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την υπέροχη προσπάθεια.

αγαπάμε τον αθλητισμό, παίζουμε βόλεϊ

Αστέρας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.