Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τοπ σεφ νοστιμίζει την μακαρονάδα με ένα κοινό συστατικό για να μην χρειαστεί να βάλει βούτυρο

29 Ιανουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Η μακαρονάδα είναι ένα από τα δώρα της

γαστρονομίας στους καλοφαγάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα από την κατσαρόλα βγαίνει ένα γεύμα-αριστούργημα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο νερό που βράζει, περιμένουμε για λίγα λεπτά και μετά αφήνουμε τη φαντασία μας να κάνει όλη την υπόλοιπη δουλειά. Οι παραλλαγές της μακαρονάδας είναι αμέτρητες και είναι πραγματική απόλαυση όταν ανακαλύπτουμε μια καινούρια.

«Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν. Εμείς παχαίνουμε»: Αν θες να προσέχεις τη γραμμή σου, σίγουρα η μακαρονάδα δεν θα έχει προτεραιότητα στις διατροφικές επιλογές σου μέσα στη μέρα, ούτε βέβαια μπορεί να είναι το καθημερινό βραδινό σου γεύμα πριν κοιμηθείς. Μέτρον άριστον.

Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύεις τα μακαρόνια θα καθορίσει το πόσο θα επιβαρύνουν τη σιλουέτα σου. Σάλτσες με ό,τι μπορεί να χωρέσει ο νους μας, κρέμες γάλακτος και τυριά που απλώνονται πάνω από τα «αθώα», σκέτα μακαρόνια ανεβάζουν τα επίπεδα γεύσης αλλά και τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά.

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2018 at 12:03 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply